Apeleaza cu incredere un consultant 📞0763151151

Navigatie dedicata Dacia Logan 1 2003-2010 B-logan 2+32 GB Android Auto Apple CarPlay Internet Youtube Navigatie Radio USB

Edotec
1.489,99 Lei
La comanda

Durata de livrare: 1 - 2 zile

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: kit-logan+EDT-E309v2 Ai nevoie de ajutor? 0763 151 151
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

 

Sistem premium de navigație dedicată

• Compatibil cu Dacia Logan 2003-2010

Navigație dedicată cu Android, cu funcție CarPlay și Android Auto integrate


Cu sistem de operare Android 10, procesor 4-Core, hard disk de 32 GB și memorie RAM de 2 GB oferă o experiență funcțională
Extrem de ușor de folosit datorită meniului intuitiv și a interfeței prietenoase care fac sistemul multimedia ușor de manevrat.

Funcție CarPlay și Android Auto. Permite conectarea dispozitivelor cu iOS wired și wireless și a dispozitivelor cu Android prin cablu

Sistemul Bluetooth integrat cu microfon extern permite efectuarea de apeluri hands-free, accesul la agenda telefonică și sincronizarea acesteia cu dispozitivul. Poți asculta muzica preferată de pe telefon direct pe navigație prin A2DP

Modul radio cu semnal puternic și funcție FM/AM, redare audio foarte bună

Ecran capacitiv LED multi-touch cu o sensibilitate excelentă. Timp de răspuns mic, operațiune dintr-un singur pas. Ecranul răspunde îndată la orice punct, rând sau tragere.

Bucură-te de WiFi integrat. Te poți conecta la internet, poți folosi aplicații de comunicare, e-mail, fax, mobile office, conferințe download jocuri și aplicații.

Redare multimedia de pe USB. Permite redarea de muzică și fișiere multimedia. Ai muzica ta preferată, clipurile video și pozele favorite oriunde și oricând. Redă imagini Full HD.

Sistem de parcare inteligent. Intrare de cameră marșarier, inclusiv camera AHD. Percepția precisă a drumlui din spate, întoarcere la fel de confortabilă precum înaintarea, mai sigură și mai convenabilă. 

Configurare inteligentă: la comutarea în marșarier, sistemul va cupla automat camera de spate pentru suport total la parcare. (camera nu este inclusă!)

Modul GPS de înaltă precizie, recepțioare rapidă și stabilă a semnalului, pornire în doar o secundă. Navigare inteligentă prin intermediul asistenței vocale, care te ajută să conduci mai în siguranță. Trafic în timp real, oriunde și oricând, inclusiv prin aplicații de tip Waze si Google Maps.

Funcția SplitScreen îți permite să afișezi concomitent 2 aplicații diferite pe ecranul navigației. 

Fast Boot - pornire rapidă, fără să aștepți

Garantie: 24 luni

Navigatie GPS: Da

Conectivitate: Bluetooth, Android

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!