Categorii

Subwoofer auto activ Alpine PWD-X5, 20 cm, 165W RMS, cu procesor de sunet incorporat pe 4.1 canale, Bluetooth

SKU : PWD-X5
2.199,00 Lei Reducere 29%
1.5590 Lei
Garantie : 12 luni
Transport GRATUIT

Prețul include TVA, Produsul vine insoțit de Factură și Certificat de Garanție !

0753.213.213 / 0763.151.151 - Comenzi telefonice

Program consultanță telefonică L-V: 09:00 - 18:00

Realizarea unei instalari audio auto perfect integrate, performante, cu un singur dispozitiv este acum posibila cu noul Alpine PWD-X5.

Acest produs unic de actualizare a sistemului de sunet include un procesor de sunet digital (DSP) de inalta performanta, un amplificator cu 4 canale pentru difuzoarele usilor din fata si din spate, precum si un subwoofer activ ultra-plat. Amprenta mica permite PWD-X5 sa fie instalat cu usurinta in cabina masinii pentru a va bucura de un upgrade de bass frumos. Conectati fie radiouri OEM prin intrari la nivel de difuzor de mare putere, fie radio post-vanzare prin intrari RCA si controlati sistemul prin telecomanda cu fir si aplicatia convenabila pentru smartphone.

Acest produs este perfect pentru clientii care cauta o imbunatatire semnificativa a calitatii sunetului masinii lor, fara a instala multe dispozitive si cabluri de directionare diferite in intreaga masina. PWD-X5 vine cu un kit de cablare complet, inclusiv cabluri de alimentare de inalta calitate (4,5 metri) cu siguranta principala.

PWD-X5 are un procesor de sunet digital (DSP), un subwoofer cu alimentare compacta si un amplificator cu 4 canale - totul intr-o singura cutie. Acest lucru este perfect pentru vehiculele mai mici si pentru clientii care nu doresc sa instaleze multe dispozitive diferite in masina lor. Amplificatorul incorporat ofera 4 x 50 de wati pentru canalele difuzoarelor si 240 de wati pentru subwooferul incorporat (putere maxima). Suporturile de instalare si un set de cabluri sunt incluse in set. 

Instalare compacta - Masurarea foarte compacta de numai 350 mm lungime x 245 mm latime x 80 mm inaltime permite instalarea PWD-X5 sub scaunele din fata ale multor vehicule. Poate fi instalat cu usurinta si in portbagajul masinilor hatchback sau coupe. Greutatea totala a produsului este cu putin peste 5 kg. 

Functii extinse de reglare a sunetului - Utilizati EQ parametric incorporat pe 10 benzi, corectarea digitala a timpului si crossover digital pentru a regla sunetul vehiculului dumneavoastra. Puteti efectua configurarea principala conectand un computer utilizand software-ul Alpine gratuit sau prin intermediul controlerului cu fir inclus. Exista, de asemenea, o aplicatie pentru smartphone, care permite utilizatorilor sa comute intre presetari din mers si sa regleze subwooferul si volumul.

Optiuni largi de conectivitate - Puteti conecta PWD-X5 la un radio aftermarket utilizand intrari RCA. Daca aveti un radio original in masina care nu are nici conexiuni RCA, il puteti conecta la amplificatorul DSP folosind intrarile de mare putere. Exista, de asemenea, 2 porturi USB utilizate pentru dongle-ul extern Bluetooth inclus si pentru a conecta telecomanda cu fir si PC-ul pentru configurare.

Telecomanda cu fir - Unitatea de telecomanda este conectata cu amplificatorul DSP prin USB. Utilizati codificatorul rotativ pentru a selecta presetari, surse de intrare, setari de sunet si multe altele. 

Transmisie audio Bluetooth - Daca stereo-ul auto original nu are streaming audio Bluetooth, PWD-X5 este din nou o solutie excelenta pentru dvs. Cu ajutorul dongle-ului Bluetooth inclus, care poate fi conectat la unul dintre porturile USB de pe amplificatorul DSP, puteti transmite muzica de pe telefonul smartphone la PWD-X5. Pur si simplu imperecheati telefonul si selectati Bluetooth ca sursa in telecomanda cu fir pentru a va bucura de toata muzica, Spotify si radio pe internet de pe sistemul dvs. de sunet. 

Obtineti aplicatia pentru smartphone - Puteti descarca gratuit aplicatia insotitoare Alpine pentru PWD-X5 de pe Google Play si Apple App Store. Aceasta aplicatie va permite sa setati volumul principal si nivelul subwooferului, sa selectati presetarile de sunet, sa comutati sursele de intrare audio, sa reglati EQ parametric pe 10 benzi, Crossover, Fader / Balance si multe altele.

Caracteristici tehnice:

Putere RMS: 25W * 4 + 165W;
Putere Maxima: 50W * 4 + 240W
Raport semnal-zgomot: ≥80dB
Amplificare bass: -12dB ~ + 12dB
Raspuns in frecvența: 20Hz ~ 20KHz
Impedanța de intrare: Intrare de nivel scazut: 20KΩ; intrare la nivel inalt: 100Ω
Selectarea fazei: 0 ° / 180 °
Pornire la distanța: activare de intrare DC de nivel inalt / REM
Temperatura de funcționare: -10 ~ 60 ° C
Temperatura de depozitare: -40 ~ 85 ° C
Sursa de alimentare: masa negativa DC 14,4V (9V ~ 16V)
Activare intrare REM: Opțiuni de activare la nivel inalt (H1 + / H3 +) și activare ACC pentru selecție
Activați ieșirea REM: + 12V ieșire tensiune de activare (0,5A)
Curent de stand-by: 750mA
Greutate neta: 5,35 kg
Masuratori: 350mm (L) * 245mm (W) * 80mm (H)
Tipul semnalelor de intrare: nivel inalt cu 4 canale, nivel scazut stereofonic cu 4 canale, Bluetooth
Poziția de ieșire: ieșire amplificator cu 4 canale (4Ω 25W * 4)
Caștigul semnalului de ieșire:
Volumul principal: 0 ~ 35;
Volumul subwooferului: 0 ~ 15
Filtru:
CH1 ~ CH4 6 dB / Oct sau 12dB / Oct
CH5 6/12/18 / 24dB / oct
Valoarea Q: 0,404 ~ 28,85
Delay: 0,000 ~ 5,4ms / 0,000 ~ 187cm
15 presetari selectabile

Cum evaluezi acest produs?

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Recomandare

Write your own review

Garantie 12 luni
Impedanta 4 Ohmi
Tip subwoofer Activ