Categorii

RESIGILAT - Sistem de navigatie portabil Mio Combo GPS + DVR 5207 LM, diagonala 5”, harta Full Europa, actualizari gratuite pe viata

SKU : MioC5207LMTk
1.039,99 Lei Reducere 23%
7960 Lei
Garantie : 24 luni
Transport GRATUIT

Prețul include TVA, Produsul vine insoțit de Factură și Certificat de Garanție !

0753.213.213 / 0763.151.151 - Comenzi telefonice

Program consultanță telefonică L-V: 09:00 - 18:00

Descriere:

Faceți cunoștință cu Mio Combo 5207 LM, o combinație unică de GPS şi cameră video auto integrată. Cu acest nou produs Combo, subțire și ușor, veţi fi capabil să înregistraţi fiecare minut al călătoriei dvs., fără a adăuga un al doilea dispozitiv pe bordul maşinii.
 
Avertizare camere de securitate 
 
Combo vine cu alerte de camere de securitate pentru toată durata de viaţă a dispozitivului, astfel veţi ști întotdeauna unde să conduceţi cu atenție. Actualizările camerelor de securitate sunt incluse în actualizările hărţilor. 
 
Actualizare pe viaţă a hărţilor
 
Datele despre drumuri se modifică tot timpul. Ne place să vă ţinem la curent, astfel încât să nu fie nevoie să vă faceţi vreodată griji privind capătul drumului. Veţi primi cele mai recente harţi pentru toată durata de viaţă a dispozitivului dvs. Mio, de maximum 4 ori pe an. 
 
SmartRoutes™ şi LearnMe™Pro
 
Tehnologie utilizată pentru optimizarea rutelor calculate. SmartRoutes™ foloseşte o bază de date cu informaţii preluate de la milioane de şoferi şi are abilitatea de a monitoriza şi reţine stilul de condus al şoferului, oferindu-i rute personalizate în funcţie de preferinţe (LearnMe Pro™).
Alegerea rutelor
 
Obţineţi selecţia de rute înainte de a porni la drum. Cu noua opţiune de Alegere a rutelor, în loc de o singură rută, puteţi previzualiza acum 4 rute diferite pe ecran: cea mai rapidă, cea mai scurtă, cea mai simplă şi cea mai economică, pentru a alege varianta de care aveţi nevoie în momentul respectiv.

 

 

Asistenţă pe bandă

 

 

 

Cu ajutorul Lane Guidance™, vă aflaţi în permanenţă pe banda corectă pentru a vira, un lucru foarte util în traficul aglomerat al zilelor noastre. Aplicaţia Spirit dispune, de asemenea, de vizualizari 3D realiste ale bifurcaţiilor care se potrivesc semnelor majore de circulaţie, acordându-vă mai mult timp sa înţelegeţi ceea ce urmează, pe masură ce vă apropiaţi de o intersecţie sau de o ieşire.

 

 

Puncte de interes

 

 

 

Datorită punctelor de interes preinstalate (POI sau PDI), precum magazine, restaurante, hoteluri, benzinării, bancomate, cluburi, aeroporturi, gări ş.a. veţi putea localiza cu uşurinţă destinaţia căutată.

 

 

Harţi preinstalate – Full Europa
 
Lista hărţilor preinstalate*: Albania, Andorra, Austria, Belgia, Belarus, Bosnia si Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Republica Cehă, Danemarca, Elveţia, Estonia, Finlanda, Franţa, Germania, Gibraltar, Grecia, Olanda, Irlanda, Italia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Macedonia, Malta, Marea Britanie, Moldova, Monaco, Muntenegru, Norvegia, Polonia, Portugalia, România, San Marino, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Turcia, Ucraina, Ungaria, Vatican.
*Acoperirea diferă de la o ţară la alta
2 Sloturi de card MicroSD
 
Extindeţi memoria aparatului dumneavoastră adăugând un card MircoSD. Cel de-al doilea slot este pentru înregistrarea clipurilor video.
Ecran tactil de 5,0’’/12,70 cm
 
Dimensiunea generoasă a ecranului aparatului vă va ajuta să vedeţi în detaliu traseul, evitând astfel ratarea unei ieşiri sau a unei schimbări de direcţie.
Harţi de închiriat
 
Mergeţi în excursie într-o ţară în care GPS-ul tău Mio nu are harta preinstalată? Nu-i nimic, acum puteţi închiria pentru 3, 7 sau 30 de zile hărţile pentru Europa, SUA, Canada şi Australia.
Înregistrare HD
 
Video recorderul DVR înregistrează filmele la o rezoluţie de 720p (High Definition), la 30 de cadre pe secundă. Fişierele sunt stocate pe cardul de memorie dedicate funcţiei de camera video auto, aparatul utilizând tehnologia H.264, care asigură o calitate excelentă a imaginii la cea mai mică dimensiune posibilă.
Senzor de şoc
 
În modul de înregistrare integrat, senzorul de şoc cu trei axe (G-Shock Sensor) va porni automat şi va înscrie direcţia de mers pe diagrama cu undă. Veţi putea afla prin intermediul ei din ce direcţie s-a produs evenimentul şi cum s-a ajuns la acesta.
Poziţionare GPS
 
Modulul GPS, încorporat în acest model, înregistrează locaţia, direcţia, viteza şi coordonatele geografice. Datorită acestui fapt veţi obţine un set de informaţii cu privire la traseul parcurs. Apoi, cu ajutorul aplicaţiei MiVue Manager, puteţi să vizualizaţi traseul parcurs pe Google Maps™. 
Mod foto
 
Bateria încorporată permite utilizarea dispozitivului în afara vehiculului şi efectuarea documentarii foto în caz de accident sau alte evenimente rutiere. Modulul GPS integrat permite marcarea fotografiilor cu coordonate geografice. Datorită acestui lucru, întotdeauna veţi şti când au fost executate.
Redarea şi partajarea înregistrărilor
 
Pentru procesarea înregistrarilor Mio a creat un software gratuit , numit MiVue Manager. Acesta permite:
• vizualizarea şi redarea filmelor la orice viteză
• vizualizarea traseului parcurs pe Google Maps™
• analiza direcţiei de mers și forţelor care au acţionat asupra vehiculului
• partajarea înregistrărilor pe reţelele de socializare, cum ar fi Facebook® sau YouTube™
• actualizarea bazei de radare fixe.
Card MicroSD 8GB inclus
 
Acum aveţi suficient spaţiu de stocare a filmelor şi imaginilor prin ataşarea cardului MicroSD de 8GB inclus în pachet. 
Pornire automată
 
Camera de pe noul COMBO porneşte înregistrarea când veţi porni maşina. Puteţi alege ca dispozitivul să fie întotdeauna pe înregistrare, lucru posibil în autoturismele cu acces la sursa de alimentare constantă. 
 
 

 

Mod camion*
 
Cu această funcţie rutele sunt calculate în funcţie de dimensiunile şi greutatea camionului sau a rulotei dumneavoastră.

 

 
 

 

 

Cum evaluezi acest produs?

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Recomandare

Write your own review

Garantie 24 luni
Diagonala 5 inch
Harta Full Europa
Caracteristici generale Diagonala display: 5"
Tehnologie: Color touchscreen
Rezolutie: 800 x 480
Slot memorie: Micro SD
Dimensiuni (W x H x D mm): 136 x 85 x 13
Greutate (g): 168
Tip baterie: Li-Ion 950 mAh
Redare audio
Difuzor
Redare video: HD cu rezolutia 720p
Vizualizare foto
Caracteristici speciale Actualizare gratuita pentru toata viata
IQ Routes™
LearnMe Pro™
Afisare 3D
Near Me
Find My Car
Trip planner
Meniu si ghidare vocala in limba romana
Pachetul conține CD software
Card memorie 8 GB
Suport masina
Incarcator masina
Utilizare Autoturism, Camion