Categorii

Multimedia player auto Alpine iLX-W650BT, 4x50W, FM, Bluetooth, USB, ecran 7'', compatibil iPod/iPhone, Android

SKU : ILX-W650BT
2.148,99 Lei Reducere 20%
1.72899 Lei
Garantie : 12 luni
Transport GRATUIT

Prețul include TVA, Produsul vine insoțit de Factură și Certificat de Garanție !

0753.213.213 / 0763.151.151 - Comenzi telefonice

Program consultanță telefonică L-V: 09:00 - 18:00

Este pe deplin compatibil cu cele mai noi smartphone-uri și vă permite să utilizați Android Auto și Apple CarPlay pe ecranul tactil de înaltă rezoluție de 7″;


 
Funcție de încărcare rapida pentru smartphone-uri, asigură încărcarea rapidă a bateriei telefonului, în timp ce prin streaming audio Bluetooth le este permis tuturor celor din mașină să conecteze telefoanele pentru redare muzica pe drum;


 
Unitatea dispune de o adâncime de instalare foarte mică, de numai 6 cm;


 
Puteți face un upgrade de sunet la iLX-W650BT cu amplificatorul pe 4 canale KTA-450 ( se vinde separat ), pentru a vă crește sunetul de cinci ori. Ambele unități pot fi montate împreună, pentru a crea un pachet foarte compact care se poate încadra într-un spațiu 2DIN obișnuit. Acest design “Power-Stack” a câștigat un premiu „Best of CES Award 2019”.


 
Notă: Tunerul radio AM/FM al acestui produs nu are capabilități RDS.
 
Apple CarPlay – ILX-W650BT „Funcționează cu Apple CarPlay” și permite utilizatorilor iPhone să efectueze și să primească apeluri, să acceseze mesaje text, să redea muzică și să obțină indicații într-un mod care să le permită să rămână concentrați la drum. Apple CarPlay este accesat prin intermediul ecranului tactil sau prin buton pentru a activa controlul vocal Siri și este compatibil cu iPhone 5 și versiuni ulterioare (iPhone trebuie conectat prin cabluApple).


 
Android Auto – ILX-W650BT este compatibil cu Android Auto și funcționează cu Google Assistant (necesită atât un cablu USB cât și o conexiune Bluetooth®; necesită un telefon Android ™ cu 5.0 [Lollipop] sau mai mare și aplicația Android Auto). Pentru a accesa Google Assistant pe Android Auto, spuneți „OK Google” sau selectați din buton. Asistentul Google în Android Auto permite utilizatorilor să asculte muzica lor preferată, să obțină indicații de orientare către destinație, să interacționeze cu dispozitivele inteligente de casă și să răspundă la mesajele text – hands free.
 
Bluetooth încorporat – Modulul Bluetooth integrat permite funcționarea hands-free în timp ce conduceți. Puteți să redati muzică prin Bluetooth pe Alpine iLX-W650BT și să vă bucurați de sunet prin sistemul audio al mașinii.

 

Controale simple prin glisare – glisati cu două degete în sus sau în jos, la stânga sau la dreapta, pentru a controla volumul sau sa derulati inainte/inapoi. Zoom pentru a permite să controlați navigatia din Apple CarPlay și Android Auto.
 

Caracterisitici tehnice:

Sistem multimedia 2-DIN creat pentru Apple CarPlay si Android Auto
Modul Bluetooth integrat v 2.1
Utilizati ecranul tactil de 7 " sau folositi Siri pentru ghidare traseu, efectuare apeluri, navigare in biblioteca de muzica si dictare mesaje
Ecran tactil de 7" High Resolution Display cu Multi Touch
Crossover digital
Compatibil cu fisiere FLAC
Amplificare MOSFET: 4 x 50 W
Tuner AM/FM
Port USB spate (cablu inclus)
3 x Preout-uri de 4V (fata/spate/subwoofer)
2 x intrari pentru camere fata/spate
intrare AV
compatibil amplificator Alpine KTA-450, se monteaza in spatele player-ului
compatibil comenzi volan, necesita adaptor separat
Egalizator parametric pe 9 benzi
Time Correction Digital
Control nivel subwoofer
MediaXpander

Cum evaluezi acest produs?

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Recomandare

Write your own review

Garantie 12 luni
Montare 2 DIN
Conectivitate USB, Bluetooth, iPhone / iPod, Android