Categorii

Livrăm oriunde in România!    

 

UpCar.ro (upcar.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

- Curierat Rapid - GRATUIT pentru comenzile mai mari de 299 RON.

Costul transportului pentru comenzile de sub 299 RON este de 20 RON

(costurile de transport prezentate mai sus sunt valabile in area de acoperire URGENT CARGUS vezi lista:https://www.urgentcargus.ro/despre-noi/excelenta-operationala/  in cazul km suplimentari sau a coletelor mai grele de 5Kg pot aparea costuri aditionale ce va vor fi comunicate de catre operatorii nostri)

- Ridicare din showroom-ul UpCar.ro GRATUIT pentru orice comanda

               

                                                  

     Testeaza produsul timp de 10 zile si daca nu sunteti multumit(a) il puteti returna contactand unul din consultantii nostrii de vanzari ce va vor oferi un numar unic de inregistrare al returului. In functie de optiunea cumparatorului, banii proveniti din stornarea produselor returnate se pot folosi pentru achitarea altui produs sau se pot returna in termen de maxim 14 zile de la primirea produsului.

     Returul produselor se poate face doar prin serviciul de curierat agreat: Urgent Curier iar costurile de transport sunt suportate de catre cumparator.

 

De retinut

  1.  In cazurile in care produsele returnate sunt incomplete, cu urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.
  2. Daca returul a fost refuzat pentru unul dintre motivele enumerate mai sus sau daca clientul a expediat produsul fara a obtine in prealabil numar de retur sau a expediat produsul prin alt serviciu de curierat decat cel agreat, costul transportului inapoi catre cumparator se va face pe cheltuiala acestuia.