Categorii

Camera auto DVR Mio MiVue 751, Quad HD, unghi de filmare 140 de grade, GPS, TMC

SKU : Mivue751
779,00 Lei77900 Lei
Garantie : 24 luni
Stoc limitat
Transport GRATUIT

Prețul include TVA, Produsul vine insoțit de Factură și Certificat de Garanție !

0753.213.213 / 0763.151.151 - Comenzi telefonice

Program consultanță telefonică L-V: 09:00 - 18:00

Descriere: 

Fiti in siguranta pe sosea cu MiVue™ 751
Avand in vedere numarul tot mai mare de accidente si de inselatorii prin accidente, este mai important ca oricand sa va protejati in calitate de sofer. MiVue 751 a fost proiectata pentru a va proteja in cazul in care alti soferi nu o vor face.

Puteti chiar sa economisiti bani cu ajutorul camerei de bord, intrucat unele companii de asigurari ofera acum reduceri daca detineti o camera de bord proprie. Configurati camera, asezati-o pe bordul dvs. si sunteti pregatit de plecare. Designul elegant si mic nu va reduce vizibilitatea in timpul utilizarii, iar daca nu va este necesara, poate fi depozitata foarte usor.

Inregistrari video de inalta calitate 2,5K cu unghi larg de vizualizare
Proiectata pentru a surprinde fiecare detaliu, MiVue 751 furnizeaza inregistrari QUAD HD cu un unghi larg de 140° si un obiectiv F1.8. Ziua sau noaptea, camera de inalta calitate inregistreaza totul, inclusiv placute de inmatriculare* si lumini de pozitie.

Calitatea inalta a imaginilor si a inregistrarilor video este esentiala pentru prezentarea evenimentelor in cazul unui accident. MiVue 751 asigura inregistrari care nu pot fi contestate.

Salvati-va calatoriile cu ajutorul caracteristicii de urmarire GPS
MiVue 751 este echipata cu un sistem de urmarire GPS complet integrat care inregistreaza automat informatiile de calatorie si locatia dvs. Informatii importante, precum locatia pe GPS si viteza, sunt inregistrate pe fiecare film. Modulul GPS este complet incorporat in unitate, spre deosebire de multe alte camere de bord existente in prezent pe piata. Ca sa fiti si mai linistit, modulul GPS cuprinde alarme de viteza, ajutandu-va sa respectati limita de viteza.

Caracteristici de siguranta - pentru a sofa fara teama
MiVue 751 este echipata cu caracteristici de siguranta instalate in prealabil, ca sa fiti in siguranta pe sosea. Sisteme inovatoare integrate de asistenta pentru conducatorul auto, incluzand Sistemul de avertizare in caz de coliziune frontala (Forward Collision Warning System), Sistemul de avertizare in caz de parasire involuntara a benzii de rulare (Lane Departure Warning System) si Sistemul de alerta impotriva oboselii (Fatigue Alert), sunt integrate, pentru a putea conduce in siguranta si fara incidente.

MiVue 751 include si avertismente privind camerele de supraveghere, care sunt actualizate pe intreaga durata de functionare a dispozitivului. Puteti adauga si locatii noi ale camerelor de supraveghere, care nu au fost introduse inca in baza de date. Cu ajutorul camerei dvs. MiVue 751, va asigurati ca sunteti avertizat permanent si ca respectati limita de viteza.

Creata special pentru dvs.
Camera MiVue 751 a fost proiectata astfel incat sa o puteti adapta la necesitatile dvs. Este complet compatibila cu camera spate Mio MiVue A20 si poate fi conectata la sursa de alimentare externa Mio MiVue™ Smartbox, astfel incat sa puteti inregistra chiar si atunci cand sunteti parcat.

 
Inregistrare de 2560*1440p QUAD HD, la 30 cps
Cu tehnologia de ultima generatie H.264 pentru imagini video de calitate superioara in fișiere de dimensiuni mai mici.
 
Unghi larg, de 140°
Pentru a surprinde fiecare detaliu in momentele critice cu tehnologie dinamica cu unghi larg de vizualizare (WDR - wide dynamic range).
 
Avertismente privind camerele de supraveghere
Date gratuite privind camerele de radar fixe, cu actualizari lunare pe intreaga durata de viata a dispozitivului.

Urmarire GPS
Inregistreaza in mod automat informatiile referitoare la condus, inclusiv viteza, altitudinea, longitudinea, latitudinea și directia de deplasare

 
(ADAS) Sisteme inovatoare integrate de asistenta pentru conducatorul auto
Sistemul de avertizare in caz de coliziune frontala (Forward Collision Warning System, FCWS), Sistemul de avertizare in caz de parasire involuntara a benzii de rulare (Lane Departure Warning System, LDWS) și Sistemul de alerta impotriva oboselii (Fatigue Alert, FA).
 
Caracteristici tehnice:
 

Dimensiune afisare: 2.7 "
VideoRezoluție de inregistrare QUAD HD 2560 x 1440p la 30fps
Diafragma F1.8
Formatul de inregistrare .MOV (H.264)
Unghiul de vizibil al obiectivului este de 140 °
Inregistrare audio
Mod fotografie
Modul de noapte
Camera spate opționala
Auto pornit
Avertizare privind plecarea din banda
Camera de avertizare de avertizare
Alerta la oboseala
Manual
Automat
Senzor de soc
Senzor de miscare
Hardware
Receptor GPS
Memorie microSD, pana la 128 GB
Temperatura de funcționare:  -10 ° pana la + 60 ° C
Umiditatea de funcționare: 5% - 85%
Inalțime (mm): 52,5 mm
Lațime (mm): 87,8 mm
Adancimea (mm): 31,9 mm
Greutate (gr): 100 g

Pachetul contine:

Incarcator auto
Sistem de montare pe parbriz
Ghid rapid de operare

Cum evaluezi acest produs?

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Recomandare

Write your own review

Stock status Stoc limitat
Garantie 24 luni
Tip camera Single
Filmare Quad HD