Categorii

Alarma auto Pandora Professional, cu pager 868Mhz, conexiune GSM pornire motor si GPS Tracking

SKU : Pandora Professional
4.999,99 Lei4.99999 Lei
Garantie : 24 luni
Transport GRATUIT

Prețul include TVA, Produsul vine insoțit de Factură și Certificat de Garanție !

0753.213.213 / 0763.151.151 - Comenzi telefonice

Program consultanță telefonică L-V: 09:00 - 18:00

Descriere:

Pandora Professional este o solutie complexa care include toate functile de securitate si de servicii disponibile, precum si o siguranta personala suplimentara si o configurabilitate ridicata pentru optunile si echipamentele personalizate. Pentru instalarea sistemului este necesar un expert.

pandora professional alarma auto

Serviciul Online de Informatii
Serviciul online permite monitorizarea, controlul si ajustarea parametrilor masinii dvs. utilizand orice computer sau telefon inteligent.
Controlul temperaturii motorului
Daca in masina dumneavoastra exista un preincalzitor sau incalzitor al motorului original, il puteti controla utilizand sistemul de telemetrie Pandora.
Pandora Info – Aplicatie de control de pe telefon
Puteti imbina masina, sistemul de alarma si telefonul smart. Pentru a monitoriza si controla parametrii masinii si ai sistemului, prin aplicatii mobile gratuite specializate (Android si iOS).
Eficienta energetica
Pandora Pro functioneaza pe toate autoturismele moderne, consumul de energie satisface cerintele producatorilor de masini pentru echipamentul suplimentar.
Interfata GSM integrata
Creste raza de control a releului radio datorita distantei de acoperire globala a retelei celulare. Primiti notificari vocale si text despre noi evenimente de alarma si de service care se intampla cu masina dvs. Controlati in mod confortabil masina de oriunde.
Notificari automate
Daca se intampla sa fiti protagonistul unui accident de masina, acesta va fi detectat automat iar cei apropiati vor primi notificari, completate cu coordonatele actuale ale masinii. Accidentul va fi stocat ca eveniment in istoricul evenimentelor online.
Siguranta personala a proprietarului
Daca viata si sanatatea dumneavoastra sunt in pericol, apasati butonul SOS de pe telecomanda si Pandora Pro va trimite notificari celor apropiati si politiei ca sunteti in primejdie.
Pozitionare GPS/GLONASS si urmarire
Detectarea pozitiei masinii, sinronizarea timpului si a datei, permite istoricului evenimentelor sa salveze coordonatele.
Functia de urmarire a deplasarii este disponibila.

Interfata CAN Multisistem
Permite o cresere semnificativa a defensivei anti-furt a masinii moderne prin integrarea sistemului de securitate cu electronica originala a masinii. Sistemul accepta conectarea simultana la doua magistrale de date de urmatoarele tipuri: Lin,K-Line, K-Bus, P-Bus, W-Bus.

Securitate activa
La armarea modului de securitate activa, serviciul online controleaza constant conexiunea GSM si coordonatele masinii. In cazul in care va fi remorcata sau se va pierde conexiunea, veti primi imediat o notificare.

 

B2.jpg

B3.jpg

B4.jpg

B6.jpg

B7.jpg

B8.jpg

B9.jpg

Cum evaluezi acest produs?

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Recomandare

Write your own review

Garantie 24 luni
Telecomanda Pager
Tehnologie bidirectionala
Pornire motor Da