Categorii

Alarma auto Pandora Elite, cu pornire motor prin GSM(3G) si pager 433Mhz

SKU : Pandora Elite
4.299,99 Lei Reducere 7%
3.99899 Lei
Garantie : 24 luni
Transport GRATUIT

Prețul include TVA, Produsul vine insoțit de Factură și Certificat de Garanție !

0753.213.213 / 0763.151.151 - Comenzi telefonice

Program consultanță telefonică L-V: 09:00 - 18:00

Descriere:

Pandora Elite este un sistem telemetric de securitate pentru autovehicule moderne, cu conexiune directa la CAN-Bus. Complexul puternic de securitate Pandora Elite are o multime de module si dispozitive concepute pentru a proteja intregul perimetru al vehiculului si pentru a asigura o monitorizare constanta de catre proprietar.

sistem de securitate auto si alarma pandora elite

Serviciul Online de Informatii
Serviciul online permite monitorizarea, controlul si ajustarea parametrilor masinii dvs. utilizand orice computer sau telefon inteligent. Puteti sa parcurgeti povestea evenimentelor masinii dvs. la infinit. Fiecare eveniment este stocat cu ora si data reale.
Siguranta personala a proprietarului
Pandora Elite ofera masuri de securitate personale pentru proprietar. Daca viata si sanatatea dumneavoastra sunt in pericol, apasati butonul SOS de pe telecomanda si Pandora Elite va trimite notificari celor apropiati si politiei ca sunteti in primejdie, completata cu coordonatele actuale ale masinii.
Control prin telefonul inteligent
Aplicatiile Pandora pentru Android si iOS permit accesul la diversi parametri ai sistemului, precum si la telemetrie si urmarire de pe telefonul smart.
Controlul motorului
Functiile cronometrului turbo si a suportului de aprindere permit integrarea corecta a motoarelor cu turbocompresor si armarea sistemului pe vehicul cu motor in functiune, in timp ce cheia nu se afla in contact.
Telecomanda noua
Aceasta telecomanda permite controlul asupra tuturor functiilor sistemului de securitate, receptioneaza telemetria, trimite notificari de urgenta si asigura siguranta personala.
Noul ecran hibrid invers al telecomenzii are nivele de contrast vizibile atat in lumina extinsa cat si in intuneric. Este extrem de informativa si functionala, dotata cu afisaj grafic suplimentar, indicatoare LED si emitator de sunet.

Interfata CAN Multisistem
Sistemul accepta conectarea simultana la doua magistrale de date de urmatoarele tipuri: Lin, K-Line, K-Bus, P-Bus, W-Bus.Interfata CAN de mare viteza permite instalarea sistemului pe orice masina moderna cu Bus digital (viteza de transfer de date de pana la 1 Mbit/sec)

Controlul incalzirii motorului
Daca in masina exista un preincalzitor original sau incalzitor de motor, le puteti controla utilizand sistemul de telemetrie Pandora. Utilizati modul modern si eficient de a va preincalzi masina.
 

 

B2.jpg

B3.jpg

B4.jpg

B5.jpg

B6.jpg

B7.jpg

B8.jpg

B9.jpg

Cum evaluezi acest produs?

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Recomandare

Write your own review

Garantie 24 luni
Telecomanda Pager
Tehnologie bidirectionala
Pornire motor Da